Periodic, clienții noștri au nevoie de mai multe tipuri de servicii, care nu se rezumă doar la întocmirea dosarelor, ci și la consultanță în diverse domenii, deplasări la punctul de lucru sau la instituții ale statului.
Societățile care își desfășoară activitatea la sediul social sau au un punct de lucru dedicat activității pentru societatea respectivă, necesită autorizație de funcționare din partea instituțiilor competente.

● Aviz Mediu
● Proiect standard
● Proiect complet

DESCARCĂ ACTELE NECESARE

VORBEȘTE CU UN COSNILIER PREGĂTIT ÎN DOMENIU

Autoritatea sanitară veterinară, prin personalul său de specialitate, verifică condiţiile sanitar-veterinare de funcţionare a obiectivelor, în conformitate cu prevederile legislaţiei sanitar-veterinare în vigoare

DESCARCĂ ACTELE NECESARE

VORBEȘTE CU UN COSNILIER PREGĂTIT ÎN DOMENIU

HACCP este un ghid de bune practici de igienă impus de legislația românească în concordanță cudirectivele Comisiei Europene. Acesta conține o serie de principii și proceduri de siguranță alimentară care trebuie aplicate de operatorii economici pentru a preveni îmbolnăvirea populației.

ATENTIE
Lipsa unui astfel de ghid duce la amenzi care pot ajunge chiar și la 100.000 ron, dosar penal și amendă penală, dacă se constată că nerespectarea normelor de igienă a condus la îmbolnăvirea populației.

● NU sunt incluse taxele către instituțiile menționate (acolo unde se percep taxe)!
● La acest preț se adaugă anumite taxe, acestea variază în funcție de activitatea firmei, cât și de fiecare primărie în parte.

VORBEȘTE CU UN COSNILIER PREGĂTIT ÎN DOMENIU

resurse umane

AVANTAJE

Proceduri complete pentru obținerea autorizațiilor și avizelor.
Consultanță în vederea identificării autorizațiilor și avizelor necesare pentru codul CAEN de activitate.
Eliberare formular cu actele necesare.
Întocmirea și completarea actelor necasare dosarelor pentru autorizare.
Depunem dosarele la instituțiile avizate.
Vă înștiințăm când se depune și se eliberează autorizația.

În cazul în care doriți să rezolvăm o situație diferită pentru societatea Dumneavoastră, în formularul de contact ne puteți specifica cerințele dorite și în cel mai scurt timp un consultant din cadrul companiei se va ocupa de solicitarea dumneavoastră.
Obține o discuție cu un consilier AxACont:
Contact
Obține o discuție cu un consilier AxACont:
Contact

Contact