Despre AXA CONT

Am câștigat încrederea clienților noștri construind împreună afaceri de succes. Înțelegem nevoile unei firme și suntem un consilier de nădejde pe termen lung, care gândește în termeni de progres și expertiză. Pentru asta aducem soluții inovatoare și o execuție impecabilă.

Filosofia noastră de bază este strânsa colaborare cu clienții pentru crearea unui plan personalizat conturat pe cerințele și obiectivele operaționale și financiare ale afacerii, reactualizându-ne cunoștințele legate de mediul de afaceri aflat în continuă schimbare.

Obiectivul nostru este să oferim clienților încredere prin profesionalism și prin găsirea unor soluții optime în domeniul financiar-contabil, consultanță fiscală, salarizare și politică managerială.

Lucrările executate de către societatea noastră sunt de înaltă ținută profesională, calitatea acestora fiind asigurată de specialiști cu studii superioare, pregătire profesională constantă și experiență îndelungată în domeniul fiscal și financiar-contabil.

Contact
firma-contabilitate-timisoara

DE 25 ANI OFERIM PROGRES ȘI STABILITATE

Aveți acces la toate beneficiile favorabile domeniului dumneavoastră de activitate
Colaborarea cu noi are succes datorită comunicării strânse pe care o mențin consilierii AxACont
Contabilitate și fiscalitate în concordanță cu ultimele reglementări și orientări la nivel European pentru domeniul dumneavoastră de activitate
Structura noastră este creată pe departamente
Oferim servicii conexe fiscalității
Suport pentru implementarea afacerilor inexistente în România
Identificarea oportunităților fiscale și exploatarea acestora

Top

SUCCESUL NOSTRU ESTE SUSȚINUT ȘI DE RECOMANDĂRILE CLIENȚILOR

25

DE ANI DE PROGRES ȘI STABILITATE

Descarcă broșura noastră de servicii complete:

Fi la curent cu toate serviciile AXA CONT.