Suntem o companie în creștere, cu 4 puncte de lucru în țară la ora actuală. Ne aflăm la începutul unui proiect de start-up în domeniul corporate.

Datorită experienței obținute în ultimii ani de muncă, am observat că pe piața din România au început să apară atât noi concepte venite din occident, cât și companii mari, care urmăresc să își stabilească sedii în România.

Suntem mereu deschiși pentru cereri străine.

Tocmai din acest motiv, internaționalizarea afacerilor este un proiect important din cadrul start-up-ului AxACont Corporate.

Internaționalizarea afacerilor este proiectul nostru principal, adresat firmelor care își îndreaptă atenția spre:

● funcționarea businessului

● calitatea serviciilor sau produselor livrate de ei

● automatizarea fiscalității cu sprijinul nostru

Pentru firmele din occident care aleg să își stabilească un sediu secundar în România sau pentru cei care vin cu concepte noi și vor să înființeze o firmă pe teritoriul nostru, fiscalitatea din acest moment susține dezvoltarea rapidă a start-up-urilor.

Avantaje ca impozitarea infimă și taxele mici pentru sănătate, pensie, ș.a.m.d., se dovedesc a fi un magnet pentru investitorii străini. Aceste avantaje le și permite companiilor să investească mai mult în dezvoltare.

Citește mai multe despre programul nostru de dezvoltare a businessului, dar și despre celelalte pachete de servicii pe care le oferim, apăsând aici.

firma-contabilitate-timisoara