Pachete de servicii

AXACONT ROMÂNIA 

Pachete promoționale

Puteți alege pachetul care vi se potrivește sau puteți să ne contactați pentru a contura unul care să vă reprezinte 100%

Pacetul #1

Juniori În Afaceri

Obține suportul de care ai nevoie pentru înființarea și administrarea afacerii tale, beneficiind de tarife preferențiale, consultanță pe tot parcursul procesului și asistență în problemele fiscale și contabile.

Pachetul include:

Pacetul #2

Partenerul Meu În Afaceri

Alege programul Partenerul meu în afaceri pentru a obține o strategie de marketing de succes, găsi potențiali clienți, colaboratori și menține calitatea produselor/serviciilor tale, împreună cu servicii corporate și de consultanță.

Pachetul include:

Pacetul #3

Dezvoltare A Businessului

Pachetul Dezvoltare A Businessului îți oferă suportul necesar pentru dezvoltarea afacerii tale, incluzând servicii de marketing complet, asistență online, contabilitate, resurse umane și consultanță fiscală.

Pachetul include:

Pacetul #4

Înființare Restaurant

Materializează eficient și ușor ideea ta de restaurant cu pachetul Înființare Restaurant, care include înființarea firmei, autorizații și avize de funcționare, servicii de contabilitate, casă de marcat și autorizare, marketing și consultanță pentru normele de funcționare în domeniul alimentației publice.

Pachetul include:

Pacetul #5

Pachet IT

Asigură o buna organizare a informațiilor și activității angajaților tăi cu pachetul IT, care include mentenanță și administrare servere, administrare stații de lucru, administrare rețea, administrare baze de date și consultanță și suport IT.

Pachetul include:

Pacetul #6

Contabilitate Simplificată

Lasă evidența contabilă în mâinile echipei noastre și beneficiază de tarife preferențiale, contact și consultanță online, pentru o contabilitate simplificată și eficientă pentru companiile din domeniul IT.

Pachetul include:

Descarcă broșura noastră de servicii complete:

Recenzii

Iată ce zic clienții noștrii

Elena Petronela MUSTEATA
Elena Petronela MUSTEATA
Colaborez cu Axa Cont din 2019, sunt o echipa excepționala și foarte competenți. Sunt foarte mulțumită de ei și recomand cu încredere!
Narcisa Mihalceanu
Narcisa Mihalceanu
Servicii de cea mai bună calitate,m -au ajutat in problema pe care am avut-o in cel mai scurt timp.Mulțumesc echipei,Daniel ,Alex pentru tot suportul acordat!!Recomand cu încredere!!
Silviu Stoian
Silviu Stoian
Recomand!
Abibula Esil Esil
Abibula Esil Esil
Profesionist și mereu lângă clienți!

Contactează-ne

Suntem aici pentru a răspunde

Date de contact

Biroul nostru

Adresă

Strada Cluj, nr. 7, Timișoara, România

Program

Luni – Vineri:
8:00 – 17:00

Număr de telefon

Adresă de email