Servicii conexe

Susținem afacerile tale

Servicii corporate rapide și eficiente!

La AxACont România, suntem aici pentru tine! Avem grijă de afacerea ta și îți oferim suportul necesar, pentru ca tu să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat. Timpul este prețios, iar noi înțelegem asta. De aceea, am creat servicii corporate care îți aduc numeroase avantaje, economisindu-ți timp și bani.

Cu noi, poți face mai mult în mai puțin timp. Uită de căutarea informațiilor financiare sau de rezolvarea problemelor administrative – noi ne ocupăm de ele pentru tine. Astfel, tu te poți dedica planurilor tale de dezvoltare și creștere a companiei, fără să mai pierzi timp prețios cu activități în care suntem pregătiți să acționăm rapid și eficient.

Iar beneficiile nu se opresc aici! Cu serviciile noastre, economisești și resurse financiare. Nu mai trebuie să angajezi personal suplimentar sau să investești în resurse costisitoare. Noi îți oferim suportul specializat de care ai nevoie, astfel încât tu să poți aloca resursele economisite pentru a-ți dezvolta afacerea într-un mod sustenabil.

La AxACont România, ne propunem să îți simplificăm afacerea și să o facem mai eficientă. Hai să lucrăm împreună și vei descoperi cât de ușor poți obține informațiile de care ai nevoie.

AXACONT ROMÂNIA 

Servicii conexe

Informare cu schimbările legislative din România

Fi mereu în pas cu noile reglementări prin serviciul nostru de informare rapidă despre schimbările legislative din România.

Consiliere de afaceri juridică și comercială

Beneficiază de experiența noastră în domeniul juridic și comercial și primește consultanță specializată pentru dezvoltarea afacerii tale.

Dezvoltarea afacerilor

Îți oferim suportul necesar pentru a-ți dezvolta afacerea, identificând oportunități și strategii inovatoare adaptate nevoilor tale.

Organizarea afacerilor

Simplifică-ți procesele de afaceri cu serviciul nostru de organizare eficientă, optimizând fluxul de lucru și maximizând productivitatea.

Autorizații și avize de funcționare

Obține rapid și ușor toate autorizațiile și avizele necesare pentru a funcționa în conformitate cu legislația în vigoare.

Casă de marcat

+ fiscalizare și autorizare
Ai nevoie de o casă de marcat? Noi te ajutăm cu înregistrarea, fiscalizarea și autorizarea ei, asigurându-te că ești în regulă cu legislația fiscală.

Rezidență cetățeni străini

Oferim asistență și consultanță în obținerea rezidenței pentru cetățenii străini, simplificând procesul și asigurând respectarea cerințelor legale.

Aviz de muncă

Te ajutăm să obții avizele de muncă necesare pentru angajații tăi străini, asigurându-te că toate formalitățile sunt îndeplinite corect.

Drept ședere

Fii în regulă cu drepturile de ședere! Te sprijinim în obținerea documentelor necesare pentru a-ți asigura legalitatea în România.

Găzduire sediu social

Oferim servicii de găzduire pentru sediul social al afacerii tale, asigurându-ți un punct de lucru stabil și conform cu cerințele legale.

Formular A1

Simplifică-ți demersurile pentru detașarea angajaților în străinătate prin serviciul nostru de completare și depunere a Formularului A1.

Fonduri europene

Descoperă oportunitățile de finanțare prin fonduri europene și primește asistență specializată în depunerea și implementarea proiectelor.

Servicii de internaționalizare

Îți oferim suportul necesar pentru a-ți internaționaliza afacerea, identificând piețele potențiale și asigurându-ți o extindere de succes a afacerii tale peste granițe.

Certificat de urbanism

Simplifică obținerea certificatului de urbanism pentru proiectele tale, avându-ne alături pentru a-ți oferi asistență deplină.

PSI și SSM (Protecția muncii)

Asigură-ți conformitatea cu regulamentele de protecție a muncii și prevenirea incendiilor prin serviciile noastre de PSI și SSM.

Autorizație transport

Obține autorizația de transport pentru activitatea ta, respectând cerințele legale și beneficiind de suportul nostru specializat

Autorizație ISO

Simplifică procesul de obținere a autorizației ISO, asigurându-ți că afacerea ta respectă standardele internaționale de calitate și eficiență.

AXACONT ROMÂNIA

De 25 ani oferim progres și stabilitate

Aveți acces la toate beneficiile favorabile domeniului dumneavoastră de activitate
Colaborarea cu noi are succes datorită comunicării strânse pe care o mențin consilierii AxACont
Contabilitate și fiscalitate în concordanță cu ultimele reglementări și orientări la nivel European pentru domeniul dumneavoastră de activitate
Structura noastră este creată pe departamente
Oferim servicii conexe fiscalității
Suport pentru implementarea afacerilor inexistente în România
Identificarea oportunităților fiscale și exploatarea acestora

Recenzii

Iată ce zic clienții noștrii

Elena Petronela MUSTEATA
Elena Petronela MUSTEATA
Colaborez cu Axa Cont din 2019, sunt o echipa excepționala și foarte competenți. Sunt foarte mulțumită de ei și recomand cu încredere!
Narcisa Mihalceanu
Narcisa Mihalceanu
Servicii de cea mai bună calitate,m -au ajutat in problema pe care am avut-o in cel mai scurt timp.Mulțumesc echipei,Daniel ,Alex pentru tot suportul acordat!!Recomand cu încredere!!
Silviu Stoian
Silviu Stoian
Recomand!
Abibula Esil Esil
Abibula Esil Esil
Profesionist și mereu lângă clienți!

Contactează-ne

Suntem aici pentru a răspunde

Date de contact

Biroul nostru

Adresă

Strada Cluj, nr. 7, Timișoara, România

Program

Luni – Vineri:
8:00 – 17:00

Număr de telefon

Adresă de email