Oficiul național al registrul comerțului

AxACont România 

Servicii ONRC - Eficientizarea proceselor de înmatriculare, modificări și dizolvare a societăților comerciale

Bine ați venit la AxACont România – Partenerul dumneavoastră de încredere în administrarea corectă a unei companii! Suntem aici pentru a vă oferi servicii profesionale și specializate în colaborarea cu Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC).

Înmatriculări Persoane Juridice:

Dorim să facem înființarea unei societăți comerciale o experiență simplă și fără bătăi de cap pentru dumneavoastră. Prin intermediul programului Juniori in Afaceri din cadrul companiei AxACont România, sunteți avantajați la înființarea firmei. Oferim asistență și consultanță în înmatricularea următoarelor tipuri de societăți comerciale: Societate cu răspundere limitată, Societate cu răspundere limitată debutant (SRL-D), Societate cooperativă de gradul I și gradul II, Cooperativă agricolă de gradul I și gradul II, Sucursală societate sau GIE cu sediul în România, Sucursală a unei firme cu sediul în străinătate.

Mențiuni Persoane Juridice:

Pe măsură ce afacerea dumneavoastră evoluează, pot apărea modificări în datele declarate în acte. AxACont România vă oferă asistență și suport în gestionarea tuturor modificărilor necesare. Printre serviciile noastre se numără: alocarea identificatorului unic la nivel european (EUID), modificarea denumirii, înscrierea sau modificarea emblemei, schimbarea formei juridice, schimbarea sediului social în același județ sau în alt județ, prelungirea sau reducerea duratei de funcționare, modificarea obiectului de activitate, actualizarea obiectului de activitate, modificarea declarațiilor pe propria răspundere, majorarea sau reducerea capitalului social, transmiterea părților de interes și a părților sociale, suspendarea sau reluarea activității, schimbarea membrilor organelor de conducere și de control, înființarea sau desființarea de sedii secundare, modificarea datelor de identificare, excluderea sau retragerea asociaților, mențiuni înregistrate pe baza cererii de depunere și/sau menționare acte, corectare erori materiale.

Beneficiarul real al societății:

Conform Legii 129/2019 privind prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului, toate societățile comerciale sunt obligate să depună o declarație privind beneficiarul/beneficiarii reali. Echipa noastră vă oferă asistență în înregistrarea datelor din declarația privind beneficiarul real.

Dizolvări/Lichidări/Radieri persoane juridice:

Dacă ați ajuns în etapa de închidere a firmei dumneavoastră, vă oferim suport în toate etapele procesului de dizolvare, lichidare și radiere. AxACont România vă asigură asistență în dizolvarea și lichidarea simultană a societății sau radierea sucursalei.

AxACont România 

Ne străduim să vă oferim avantaje semnificative prin serviciile noastre ONRC.

  • Dezvoltarea soluțiilor de automatizare a procedurilor de lucru pentru o gestionare eficientă a proceselor de salarizare și resurse umane.
  • Deținerea certificării “Firmă de încredere”, care confirmă angajamentul nostru pentru servicii de calitate și integritate.
  • Accesibilitate în comunicare, oferindu-vă suport rapid și eficient prin intermediul canalelor de comunicare preferate.
  • Participarea la seminarii periodice pentru consilierii AxACont România, asigurându-vă că suntem mereu actualizați cu cele mai noi măsuri legislative și tendințe din domeniu.
  • Posibilitatea de a ridica documentele contabile direct de la sediul dumneavoastră, pentru a vă oferi confort și comoditate în colaborarea cu noi.
  • Informare în timp real cu privire la măsurile legislative în continuă schimbare, astfel încât să puteți fi mereu la curent cu cerințele și modificările legale relevante.
  • Primirea situațiilor companiei sub formă de grafice, oferindu-vă o imagine vizuală clară și ușor de înțeles a evoluției și performanței companiei dumneavoastră.

Contactați-ne astăzi pentru a beneficia de serviciile noastre ONRC și pentru a colabora cu echipa noastră dedicată, care va avea grijă să vă asiste în toate aspectele legate de înmatriculări, modificări sau dizolvări ale societăților comerciale.

Recenzii

Iată ce zic clienții noștrii

Elena Petronela MUSTEATA
Elena Petronela MUSTEATA
Colaborez cu Axa Cont din 2019, sunt o echipa excepționala și foarte competenți. Sunt foarte mulțumită de ei și recomand cu încredere!
Narcisa Mihalceanu
Narcisa Mihalceanu
Servicii de cea mai bună calitate,m -au ajutat in problema pe care am avut-o in cel mai scurt timp.Mulțumesc echipei,Daniel ,Alex pentru tot suportul acordat!!Recomand cu încredere!!
Silviu Stoian
Silviu Stoian
Recomand!
Abibula Esil Esil
Abibula Esil Esil
Profesionist și mereu lângă clienți!

Contactează-ne

Suntem aici pentru a răspunde

Date de contact

Biroul nostru

Adresă

Strada Cluj, nr. 7, Timișoara, România

Program

Luni – Vineri:
8:00 – 17:00

Număr de telefon

Adresă de email