Contabilitate

AxACont România 

Expertiză și Perfecțiune în Contabilitatea Ta

Contabilitatea este o profesie precisă, în care fiecare cifră, detaliu și regulă trebuie tratate cu cea mai mare exactitate. În fiecare zi, lucrăm cu sute sau chiar mii de documente justificative, gestionăm termene strânse și ne confruntăm cu o multitudine de reguli specifice fiecărui domeniu de activitate.

Cu toate acestea, în ciuda sofisticării programelor de contabilitate, erorile umane pot apărea în înregistrarea datelor primare și în întocmirea notelor contabile. Suntem conștienți de provocările pe care le implică acest domeniu și suntem aici pentru a oferi soluții, rapoarte și informații financiar-contabile de înaltă calitate.

Experiența noastră vastă și certificarea în domeniul managementului sunt pârghiile pe care ne bazăm pentru a vă oferi servicii superioare în domeniul contabilității. Echipa noastră de experți are abilitățile și cunoștințele necesare pentru a gestiona cu precizie fiecare aspect al contabilității tale.

AxACont România 

Suntem alegerea potrivită pentru contabilitatea ta

Indiferent de specificul afacerii tale, noi înțelegem nevoile și cerințele tale unice. Prin intermediul unei abordări personalizate, ne asigurăm că fiecare tranzacție este înregistrată corect și că toate aspectele fiscale sunt gestionate în conformitate cu legislația în vigoare.

Ne preocupăm de fiecare detaliu și de fiecare document pentru a ne asigura că informațiile contabile pe care le furnizăm sunt exacte, fiabile și relevante. Astfel, poți avea încredere că rapoartele și analizele financiare pe care le oferim sunt instrumente solide pentru luarea deciziilor importante în afacerea ta.

Încheiem fiecare zi de lucru cu satisfacția că am contribuit la succesul și stabilitatea financiară a clienților noștri. Suntem aici pentru a fi partenerul tău de încredere în gestionarea contabilității, astfel încât tu să te poți concentra pe dezvoltarea afacerii tale.

Alege expertiza și perfecțiunea în contabilitatea ta. Împreună, putem construi o fundație solidă pentru creșterea și succesul afacerii tale.

AXACONT ROMÂNIA 

Servicii pentru evidența contabilă

Înregistrare Documente și Operare în Contabilitate

Ne ocupăm de înregistrarea și operarea documentelor tale în contabilitate, asigurând o evidență precisă și corectă.

Declarații Fiscale și Depunere la ANAF

Întocmim și depunem declarațiile privind taxele și impozitele la autoritățile competente, asigurându-ne că ești în regulă cu obligațiile fiscale.

Situații Lunare, Trimestriale, Semestriale și Anuale

Realizăm situații financiare lunare, trimestriale, semestriale și anuale, oferindu-ți o imagine clară asupra evoluției afacerii tale pe parcursul timpului.

Evidență Mijloace Fixe și Calcul Amortizare

Gestionăm evidența mijloacelor fixe și calculăm amortizarea acestora, asigurându-ne că activul tău este înregistrat și valorificat corect.

Registrul Jurnal, Registrul Inventar, Jurnale TVA și Cartea Mare

Întocmim și gestionăm registrele contabile esențiale, precum registrul jurnal, registrul inventar, jurnalele de TVA și cartea mare.

Balanțe Lunare

Realizăm balanțele lunare, oferindu-ți o imagine detaliată a situației financiare la finalul fiecărei luni.

Două Conturi Bancare Incluse

Gestionăm și monitorizăm două conturi bancare, asigurându-ne că operațiunile tale financiare sunt înregistrate și controlate corespunzător.

Stabilirea Obligațiilor de Plată și Întocmirea Documentelor Aferente

Stabilim obligațiile de plată lunare și trimestriale, asigurându-ne că documentele aferente sunt corect întocmite și transmise la timp.

Înregistrare Documente Primare și Întocmire Note Contabile

Înregistrăm toate operațiunile în documentele primare și întocmim note contabile, asigurându-ne că fiecare tranzacție este corect reflectată în contabilitate.

Balanțe de Verificare și Bilanțuri

Realizăm balanțele de verificare și bilanțurile, oferindu-ți o imagine completă și detaliată a situației financiare și a poziției tale patrimoniale.

Inventariere Anuală și Consultanță Fiscală/Financiară

Realizăm inventarierea anuală a elementelor patrimoniale și oferim consultanță fiscală și financiară pentru a te ghida în deciziile cheie ale afacerii tale.

Consultanță pentru Dezvoltarea Afacerilor și Optimizare Business

Oferim consultanță specializată pentru dezvoltarea afacerii tale și optimizarea proceselor de lucru, pentru a-ți spori eficiența și succesul pe termen lung.

Papetărie Inclusă

Furnizăm papetărie necesară pentru documentele contabile, asigurându-ne că ai tot ce ai nevoie pentru a-ți gestiona contabilitatea în mod eficient.

Alte Operațiuni Specifice

Realizăm și gestionăm alte operațiuni specifice, adaptate nevoilor și cerințelor tale unice în domeniul contabilității.

AxACont România 

Expertiza noastră aduce în plus

Moduri corecte de interpretare a unor legi sau norme de legi. Experiența ne-a adus față în față cu numeroase situații și moduri de înțelegere a unor legi care lasă loc interpretărilor.

Evidențierea unor erori de înregistrare sau în întocmirea documentelor contabile. Mai mult decât în orice altă meserie, odată ce ai greșit un lucru, este foarte greu să vezi greșeala cu proprii ochi. Putem, astfel, să venim cu o nouă perspectivă și să detectăm erori pe care departamentul dumneavoastră de contabilitate le-ar trece cu vederea indiferent de numărul de revizuiri.

Soluții contabile pentru situații rare sau inedite apărute în activitatea companiei dumneavoastră.

O continuitate a modului de lucru atunci când apar modificări în structura sau componența departamentului de contabilitate intern.rn.

Serviciul de supraveghere al contabilității este recomandat în special companiilor mijlocii care auun volum de activitate suficient de mare, însă, care nu au un departament complex de contabilitate care să cuprindă experți din diferite ramuri ale contabilității. 

Recenzii

Iată ce zic clienții noștrii

Elena Petronela MUSTEATA
Elena Petronela MUSTEATA
Colaborez cu Axa Cont din 2019, sunt o echipa excepționala și foarte competenți. Sunt foarte mulțumită de ei și recomand cu încredere!
Narcisa Mihalceanu
Narcisa Mihalceanu
Servicii de cea mai bună calitate,m -au ajutat in problema pe care am avut-o in cel mai scurt timp.Mulțumesc echipei,Daniel ,Alex pentru tot suportul acordat!!Recomand cu încredere!!
Silviu Stoian
Silviu Stoian
Recomand!
Abibula Esil Esil
Abibula Esil Esil
Profesionist și mereu lângă clienți!

Contactează-ne

Suntem aici pentru a răspunde

Date de contact

Biroul nostru

Adresă

Strada Cluj, nr. 7, Timișoara, România

Program

Luni – Vineri:
8:00 – 17:00

Număr de telefon

Adresă de email