Corporate

AxACont România 

Servicii Corporate de Externalizare: Progres și Eficiență

De-a lungul a 25 de ani, AxACont România a oferit servicii de înaltă calitate, aducând progres și stabilitate afacerilor. Structura noastră de servicii a fost creată pentru a răspunde nevoilor reale ale companiilor care doresc să-și externalizeze anumite funcții. Prin parteneriatul cu AxACont, vei câștiga oportunități de creștere pentru afacerea ta.

Managementul unei afaceri implică consumul de timp și resurse, iar antreprenorii sunt presați de responsabilități și eforturi pentru a asigura succesul business-ului lor. De aceea, clienții noștri aleg serviciile corporate, care le permit să economisească resurse financiare și timp prețios. Oferim informații rapide și concrete, pe care le puteți folosi în planificarea dezvoltării companiei voastre.

Serviciile noastre corporate de externalizare îți oferă multiple beneficii. Echipa noastră de specialiști vă sprijină în gestionarea funcțiilor non-core ale afacerii, permițându-vă să vă concentrați pe activitățile cheie. Cu expertiza noastră în domeniul financiar-contabil, resurse umane și consultanță fiscală, vă asigurăm că veți beneficia de informații precise și de soluții eficiente pentru dezvoltarea afacerii voastre.

Economisiți timp și resurse financiare, având încredere că externalizarea serviciilor corporate vă oferă avantaje competitive. Informațiile rapide și concrete pe care le primiți de la noi vă vor ajuta să luați decizii informate și să planificați viitorul afacerii voastre într-un mod strategic.

Alătură-te celorlalți clienți mulțumiți care au beneficiat de serviciile noastre corporate de externalizare și explorează oportunitățile de creștere pe care le oferă un parteneriat cu AxACont România. Profită de progresul și stabilitatea pe care le aducem afacerii tale și lasă-ne să fim motorul care îți propulsează succesul.

AXACONT ROMÂNIA 

Servicii Corporate și Internaționale

Corporate

AxaCont oferă o gamă largă de servicii corporative, de la înființarea unei companii până la asigurarea conformității legale.

Internaționalizarea afacerilor

Vă ajutăm să vă extindeți afacerea pe piețele internaționale, oferindu-vă asistență în toate etapele procesului.

Servicii HR

Oferim servicii HR complete, inclusiv recrutare, selecție, pregătirea contractelor de muncă și consultanță în legislația muncii.

ONRC (Oficiul Național al Registrului Comerțului)

Vă asistăm în toate procedurile legate de ONRC, inclusiv înregistrarea unei noi firme, modificările de statut sau închiderea unei firme.

Descarcă broșura noastră de servicii complete:

Recenzii

Iată ce zic clienții noștrii

Elena Petronela MUSTEATA
Elena Petronela MUSTEATA
Colaborez cu Axa Cont din 2019, sunt o echipa excepționala și foarte competenți. Sunt foarte mulțumită de ei și recomand cu încredere!
Narcisa Mihalceanu
Narcisa Mihalceanu
Servicii de cea mai bună calitate,m -au ajutat in problema pe care am avut-o in cel mai scurt timp.Mulțumesc echipei,Daniel ,Alex pentru tot suportul acordat!!Recomand cu încredere!!
Silviu Stoian
Silviu Stoian
Recomand!
Abibula Esil Esil
Abibula Esil Esil
Profesionist și mereu lângă clienți!

Contactează-ne

Suntem aici pentru a răspunde

Date de contact

Biroul nostru

Adresă

Strada Cluj, nr. 7, Timișoara, România

Program

Luni – Vineri:
8:00 – 17:00

Număr de telefon

Adresă de email