Internaționalizare afaceri

AxACont România 

Servicii complete de internaționalizare de la AxACont România

AxACont România – Partenerul tău de încredere în procesul de internaționalizare a afacerii! În contextul dezvoltării continue a României, tot mai multe companii din Uniunea Europeană aleg să vină aici pentru a beneficia de acces la o piață extinsă, resurse variate și posibilitatea de a reduce costurile. Impozitele reduse și taxele mici pentru sănătate, pensie și altele sunt doar unul dintre aspectele benefice pentru companiile străine.

Scopul final al internaționalizării este dezvoltarea strategică și optimă a afacerii, iar noi, cei de la AxACont, suntem mereu la curent cu formalitățile europene, informațiile și procedurile locale.

Cu noi, procesul de internaționalizare al afacerii tale va fi simplu – tu trebuie să cunoști doar termenele de soluționare a serviciilor pe care le-ai solicitat. Suntem o companie în creștere, cu 4 puncte de lucru în țară în prezent. Ne aflăm la începutul unui proiect de start-up în domeniul corporate. Datorită experienței acumulate în ultimii ani, am observat că pe piața din România au început să apară atât noi concepte venite din occident, cât și companii mari care doresc să-și stabilească sedii în România.

Suntem mereu deschiși pentru cereri străine, motiv pentru care internaționalizarea afacerilor este un proiect important în cadrul start-up-ului AxACont Corporate.

Descarcă broșura noastră de servicii complete:

Recenzii

Iată ce zic clienții noștrii

Elena Petronela MUSTEATA
Elena Petronela MUSTEATA
Colaborez cu Axa Cont din 2019, sunt o echipa excepționala și foarte competenți. Sunt foarte mulțumită de ei și recomand cu încredere!
Narcisa Mihalceanu
Narcisa Mihalceanu
Servicii de cea mai bună calitate,m -au ajutat in problema pe care am avut-o in cel mai scurt timp.Mulțumesc echipei,Daniel ,Alex pentru tot suportul acordat!!Recomand cu încredere!!
Silviu Stoian
Silviu Stoian
Recomand!
Abibula Esil Esil
Abibula Esil Esil
Profesionist și mereu lângă clienți!

Contactează-ne

Suntem aici pentru a răspunde

Date de contact

Biroul nostru

Adresă

Strada Cluj, nr. 7, Timișoara, România

Program

Luni – Vineri:
8:00 – 17:00

Număr de telefon

Adresă de email