Resurse Umane

AxACont România 

Servicii complete de Resurse Umane și salarizare - Externalizarea HR pentru eficiență maximă!

Compania AxACont România este aici pentru a vă oferi servicii de Resurse Umane și salarizare prin departamentul nostru dedicat HR. Indiferent de mărimea sau domeniul de activitate al firmei dumneavoastră, eficientizarea procesului de salarizare și administrare a personalului este esențială.

Externalizarea serviciilor HR este o soluție eficientă, deoarece vă permite să delegați responsabilitățile administrative ale personalului către experții noștri de la AxACont. Astfel, vă puteți concentra pe activitățile cheie ale afacerii dumneavoastră, fără a fi nevoie să vă îngrijorați de procedurile de salarizare și administrare.

AXACONT ROMÂNIA 

Un pachet complet de soluții HR

Contracte de muncă

Vă ajutăm să întocmiți contractele de muncă conforme cu legislația în vigoare, asigurându-vă că toate clauzele importante sunt incluse.

State de plată

Efectuăm întocmirea și procesarea statelor de plată pentru angajați, asigurându-ne că sunt corecte și în conformitate cu legislația fiscală.

Transmitere revisal

Gestionăm procesul de transmitere a datelor în sistemul Revisal conform cerințelor legale, asigurându-ne că toate informațiile sunt actualizate și corecte.

Acte adiționale

Vă sprijinim în întocmirea actelor adiționale la contractele de muncă, în cazul modificărilor sau ajustărilor necesare.

Cerere de demisie

Vă oferim asistență în gestionarea cererilor de demisie ale angajaților, asigurându-ne că totul se desfășoară în conformitate cu procedurile legale.

Adeverință salariu/vechime/sănătate

Vă furnizăm adeverințe și documente necesare, cum ar fi adeverințe de salariu, adeverințe de vechime în muncă sau adeverințe privind starea de sănătate.

Fluturași de salarii

Realizăm fluturașii de salarii pentru angajați, asigurându-ne că aceștia sunt emiși în mod precis și la timp.

Descarcă broșura noastră de servicii complete:

Recenzii

Iată ce zic clienții noștrii

Elena Petronela MUSTEATA
Elena Petronela MUSTEATA
Colaborez cu Axa Cont din 2019, sunt o echipa excepționala și foarte competenți. Sunt foarte mulțumită de ei și recomand cu încredere!
Narcisa Mihalceanu
Narcisa Mihalceanu
Servicii de cea mai bună calitate,m -au ajutat in problema pe care am avut-o in cel mai scurt timp.Mulțumesc echipei,Daniel ,Alex pentru tot suportul acordat!!Recomand cu încredere!!
Silviu Stoian
Silviu Stoian
Recomand!
Abibula Esil Esil
Abibula Esil Esil
Profesionist și mereu lângă clienți!

Contactează-ne

Suntem aici pentru a răspunde

Date de contact

Biroul nostru

Adresă

Strada Cluj, nr. 7, Timișoara, România

Program

Luni – Vineri:
8:00 – 17:00

Număr de telefon

Adresă de email