Audit

AxACont România 

Servicii de Audit Financiar

Auditul financiar este o analiză riguroasă a situației financiare și a direcției în care se îndreaptă o afacere. Procesul complex de analiză se bazează pe operațiuni eficiente prin care informația contabilă este tradusă în termeni precum performanță și corectitudine. Auditul financiar are ca scop identificarea timpurie a riscurilor cu care se confruntă afacerea și dezvoltarea unor soluții adecvate.

La AxACont România, oferim cu succes servicii de audit intern, asigurând o perspectivă independentă asupra riscurilor cu care se confruntă organizația dumneavoastră. Echipa noastră de experți în audit intern, recunoscuți de Camera Auditorilor Financiari din România, vă oferă expertiza necesară pentru a vă evalua riscurile și a dezvolta un plan de acțiune adecvat.

Servicii de Audit Financiar

Serviciile noastre de audit intern constau în

01

Analizăm riscurile asociate tuturor proceselor din cadrul organizației dumneavoastră, identificând punctele vulnerabile și potențialele amenințări.

02

Prioritizăm riscurile identificate și elaborăm un plan de audit intern personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor organizației dumneavoastră.

03

Utilizăm proceduri metodologice de audit intern riguroase, asigurând că evaluarea este realizată într-un mod consistent și eficient.

04

Beneficiați de asistența online a unui consilier specializat din echipa noastră, care vă va ghida pe tot parcursul procesului de audit intern.

Echipa noastră de audit intern se angajează să vă ofere un raport obiectiv și informativ, contribuind la identificarea și gestionarea eficientă a riscurilor din cadrul afacerii dumneavoastră.

Cu serviciile noastre de audit financiar, puteți avea încredere că afacerea dumneavoastră este supusă unei analize riguroase și că riscurile sunt identificate și abordate într-un mod profesionist. Alegeți expertiza și perspectiva independentă oferită de AxACont România pentru succesul și stabilitatea afacerii dumneavoastră.

Recenzii

Iată ce zic clienții noștrii

Elena Petronela MUSTEATA
Elena Petronela MUSTEATA
Colaborez cu Axa Cont din 2019, sunt o echipa excepționala și foarte competenți. Sunt foarte mulțumită de ei și recomand cu încredere!
Narcisa Mihalceanu
Narcisa Mihalceanu
Servicii de cea mai bună calitate,m -au ajutat in problema pe care am avut-o in cel mai scurt timp.Mulțumesc echipei,Daniel ,Alex pentru tot suportul acordat!!Recomand cu încredere!!
Silviu Stoian
Silviu Stoian
Recomand!
Abibula Esil Esil
Abibula Esil Esil
Profesionist și mereu lângă clienți!

Contactează-ne

Suntem aici pentru a răspunde

Date de contact

Biroul nostru

Adresă

Strada Cluj, nr. 7, Timișoara, România

Program

Luni – Vineri:
8:00 – 17:00

Număr de telefon

Adresă de email